Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS4 Fontos lenne ! Sorozat feladat, köszönöm szépen !!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
601
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, sos, sorozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
Most a határérték a 0, és epszilon az 1/20.
Ebben a youtube videómban magyarázom is. (Bocs, de nem stúdiófelvétel) de hasznos lehet.
https://www.youtube.com/watch?v=zbKzsdlD9uQ&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=15
Ha úgy érzed, hogy segítettem, akkor jelöld megoldásnak a válaszomat. Köszi!
Módosítva: 6 éve
1