Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

AB szakasz távolsága

Főoldal » Középiskola » Matematika
421
A ( 1;3)
B (-3;-5)
Igazából csak megerősítés kellene ,hogy jól számoltam -e ,vajon másnak is ugyanaz lesz-e az eredmény?
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A ( 1;3)
B (-3;-5)

AB vektor (-4;-8)
AB hossza= gyök alatt {(-4)²+(-8)²}= 80 =4· 5 
1