Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
399
Gondoltam egy számra ,a 4 szereséből el vettem 1-et, az eredményt elosztottam 7-tel, és 5 kaptam.Melyik számra gondoltam?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ez a szám a 9 mert
9×4=36
36-1=35
35:7=5
Légyszives ha jó fogadd el megoldásnak légyszi
0

Ez a szám a 9 mert
9×4=36
36-1=35
35:7=5
Légyszives ha jó fogadd el megoldásnak légyszives
1