Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
406
5x-4+12=5
2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(5x-4)/2+12=5
(5x+4)/2=-7
5x+4=-14
5x=-18
x=-18/5=-3,6
És ez nem egész szám ezért nincs megoldása az egyenletnek, ha itt is így kérik
Módosítva: 6 éve
0