Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem segítsenek,vagy csak magyarázzák el hogy kell megcsinálni

Főoldal » Középiskola » Matematika
303
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy darab szürke rész területét úgy kapod meg, hogy a négyzet területéből kivonod a negyedkör területét.

SZÜRKE= 1²-1²·π/4=0,2146 így két szürke=2*0,2146=0,4292
Lila=1-0,4292(0,5708, tehát a lila rész területe a négyzet területének kb az 57%-a.
0