Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
429
Melyik egyenlet lehet a kör egyenlete:
3x²-3y²=25
x²+y²-6x=0
4!xy+10yx-23x+3y=16
-x²+6x-y²+1=2y
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kor, egyenlet
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha egy oldalon vannak a másodfokú tagok és a szorzószámai (együtthatói) megegyeznek, akkor lehet köregyenlet.:)
Melyik egyenlet lehet a kör egyenlete:
3x²-3y²=25 NEM
x²+y²-6x=0 IGEN
4!xy+10yx-23x+3y=16 NEM
-x²+6x-y²+1=2y IGEN
Módosítva: 6 éve
1

Csatoltam képet.
Ha megnézed a függvénytáblázatodat, akkor az általános köregyenlet szabálya megsúgja.:)
Módosítva: 6 éve
1