Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
472
Sziasztok!
Ebben a feladatban szeretnék kérni segítséget:

Egy csomag magyar kártyából két lapot húzunk. Jelentse A azt az eseményt, hogy pirosat, B pedig azt, hogy ászt húzunk. Mit jelent az A+B, illetve az A*B esemény?

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, Matematika, érettségi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A+B= pirosat vagy ászt húzunk
A*B= pirosat és ászt húzunk= magyarán a piros ászt húzzuk ki
0