Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
Sziasztok!
Ebben a feladatban szeretnék kérni segítséget:

Mekkora a kúp magassága, ha térfogata 600 pi cm3, alapkörének sugara 10cm?

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, Matematika, érettségi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
600 pi cm3, alapkörének sugara 10cm?

V=r²·π·m/3

600π=10²·π·m/3
1800π=10²·π·m
18 cm = m
0