Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kör egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
441
Írd fel a kör egyenletét ha a középpontja (-2;-3) és a sugara  3 !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kor, sugár, egyenlet, középpont
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
Érdemes megnézned ezt a youtube videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=Sip4PqcP7Fo&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=11
Ha elfogadod a válaszomat, akkor kérlek jelöld megoldásnak. Köszi!
Módosítva: 6 éve
2