Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika1

Főoldal » Általános iskola » Matematika
433
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

b=a+2
2(10a+a+2)=10(a+5)+(a-2)
20a+2a+4=10a+50+a-2
22a+4=11a+48
11a+4=48
11a=44
a=4, és b=6
Így az eredeti szám a 46
0

Csatoltam képet.
1