Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek27

Főoldal » Általános iskola » Matematika
313
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
nők: x fő
férfiak: 2050-x fő
(3/5)x=(2050-x)×(40/100)
(3/5)x=820-(40/100)x /×100
60x=82000-40x
100x=82000
x=820
Így a nők 820-an míg a férfiak 1230-an vannak
1