Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek26

Főoldal » Általános iskola » Matematika
297
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Eredeti téglalap területe: x×3x
Megnövelt téglalap: (x+10)×3x
Így
3x²+240=3x²+30x
240=30x
x=8 méter
Így a kertjük területe: 8×24=192 m²
0