Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogy kell ezt kiszámolni?

Főoldal » Középiskola » Fizika
419
Sziasztok! Barátnőmnek lenne szüksége kis segítségre és sajnos régen tanultam fizikát, így nem tudom megoldani.
Tud valaki segíteni?! :D
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ezekbe behelyettesítesz:

Helyzeti energia = m*g*h
Mozgási energia = 1/2 m*v²
Összes energia = Ehasznos / Ebefektetett

g (gravitációs gyorsulás)= 10m/s²
0