Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Sziasztok!
Ebben a feladatban szeretnék kérni segítséget:

Az A={1,2,3}, B={3,4,10}. Mely elemek tartoznak az A\B halmazba?

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, Matematika, halmaz, érettségi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A/B halmazba azok tartoznak amik az A-ba tartoznak de a B-be nem
(1, 2, 3)-(3)=1, 2
Így A/B=1, 2
0