Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
664
Sziasztok!
Ebben a feladatban szeretnék kérni segítséget:

Ábrázolja az A={2;5;7;8} B={3;5;6;8} C={4;6;7;8} halmazokat Venn-diagramon. Határozza meg a három halmaz uniójába, illetve metszetébe tartozó elemeket!

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, Matematika, halmaz, érettségi, Unió, metszet
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1