Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
648
Sziasztok!
Ebben a feladatban szeretnék kérni segítséget:

Határozza meg az a=7cm, b=4cm és c=5cm oldalú háromszög legnagyobb oldalával szemközti szöget!

Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, Matematika, háromszög, érettségi
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1