Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek21

Főoldal » Általános iskola » Matematika
401
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a jegyeinek összege:3,4·5=17
ha mindegyikből van egy-egy, (2+3+4+5=14), akkor 17-14=3, amilyen jegyből kettő lehet csak, ha a jegyek száma ötnél nem lehet több!
0