Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek19

Főoldal » Általános iskola » Matematika
301
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a+b=10
a=10-b
10(10-b)+b-b-(10-b)=36
100-10b-10+b=36
90-9b=36
-9b=-54
b=6 és a=4
Így ez a kétjegyű szám a 64
Módosítva: 6 éve
0