Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek18

Főoldal » Általános iskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ez a szám legyen: ab
a=b+3
10a+b+10b+a=143
11a+11b=143
a+b=13 és
a=b+3
Így behelyettesítve
2b+3=13
2b=10
b=5
Így ez a két szám 85 és a 58
0