Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek17

Főoldal » Általános iskola » Matematika
401
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Érdemes megnézned az erről szóló videómat. https://www.youtube.com/watch?v=u3wNXJ8LEjw&list=PLwXxAxAEOlGi9V6gg5-bKzSjBVAQMubor&index=5
Módosítva: 6 éve
1