Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 14

Főoldal » Általános iskola » Matematika
345
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
-1

1. doboz: x
2. doboz: 2x
3. doboz: 2x/6
Összesen
3x+2x/6=150 /×6
18x+2x=900
20x=900
x=45
Így 1. dobozban 45, a 2. dobozban 90 és a 3. dobozban 15 labda van
0