Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek12

Főoldal » Általános iskola » Matematika
333
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Most: x éves
10 év múlva: x+10 éves
20 évvel ezelőtt: x-20 éves
x+10=4(x-20)
x+10=4x-80
10=3x-80
90=3x
x=30 éves most
1