Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8

Főoldal » Általános iskola » Matematika
290
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Amelyik számnál nulla van az legyen x
Amelyiknél elhagyjuk az meg: x/10
Így x+x/10=5269 /×10
11x=52690
x=4790
Így ez a két szám a 4790 és 479
1