Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek7

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
145 és 10
145+5x=(10+5x)*4
145+5x=40+20x
105=15x
7=x
Hétszer kell hozzáadni az ötöt mindkét számhoz.
Vagyis keletkező számok a 180 és a 45
1