Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek4

Főoldal » Általános iskola » Matematika
314
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Legyen az egyik szám x. Ekkor a másik szám x+2.
x+x+2=74
2x=73
x=36
Vagyis az egyik szám a 36, a másik a 38.
0

Az egyik 36 a másik 38
0