Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA MEGOLDÁSA.SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
329
Csatoltam képet köszönöm!! Valaki tudna csatolni képet azt meg köszöném meg irja le hogy jött ki előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek matematika sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
d=18 cm
r=9 cm
M=16 cm
V=r²πm=9²×3,14×16=4069,44 cm³=4069,44 ml=40,6944 dl víz fér
0

alapterület
Módosítva: 6 éve
0