Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
563
valaki tudna segíteni??Számísd ki a fényév távolságot,ha az a fény egy év alatt megtett útja:Nfény=300000km/s..számítás menete is kellene..Köszönöm!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1 év=365 nap, 5 óra, 48 perc és 48 másodperc=8760 óra, 5 óra, 48 perc, 48 mp=8765 óra, 48 perc, 48 mp=525900 perc, 48 perc, 48 mp= 525948 perc, 48 mp=31556880 mp, 48 mp=31556928 mp.
Mp-nként 300000 km, szóval összeszorzod őket.
1