Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
414
Sziasztok remélem tud valaki segíteni, mert nem nagyon vagyok jó matekból!
Feladat pedig. A nyomtató tintapatronja tégla alakú, oldalai 6cm,2,5cm és 1,2cm hosszúak. Hány ml a térfogata? Ha ez a patron 3200ft, akkor mennyibe kerülne 1 liter ilyen tinta?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

V=a×b×c=6×2,5×1,2=18 cm³=18 ml a térfogata
18 ml=3200 ft
1 ml=1,778 forint
1000 ml(1 liter)=1778 forint ilyen tinta
0