Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segitene?

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A·B= prím és páros= 2
A+B= prím vagy páros=2; 3; 4; 5; 6
C+D=1, 2, 3, 4, 5, 6 (kisebb, mint 4 vagy legalább négy)
C·D= kisebb, mint 4 és legalább 4= nincs ilyen szám
B komplementer ·C=páratlan és kisebb, mint négy= 3 és 1
C komplementer+ D komplementer=legalább négy vagy kisebb, mint négy= 1, 2, 3, 4, 5, 6
C komplementer+ D komplementer=legalább négy és kisebb, mint négy= nincs ilyen szám
0