Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
Csatolom.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
P(-2;-6) Q(-8;-2) pontokhoz tartozó PQ irányvektor = (-6;;4) ebből az egyik lehetséges normálvektor (4;6)
Így a keresett egyenes egyenlete: 4x+6y=4*6+6*(-3)=6.
Az egyenes egyenlete: 2x+3y=3
0