Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
400
Csatolom.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A(-11;7) B(2;-6)
A kör középpontja az AB szakasz felezőpontja: K(-4,5;0,5)
A kör sugara az AB átmérő fele. AB= 338  amiből a sugár: r=13· 2 /2
A kör egyenlete: (x+4,5)²+(y-0,5)²=84,5
1