Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem segítsenek!- matek trigonometrikus egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
399
1. Határozzuk meg az összes olyan szöget, melynek szinusza -1. Másképp fogalmazva oldjuk
meg a sin ∝ = −1 egyenletet.
2. sin alfa= - gyök 3/2
3. cos alfa= - 1/2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
1