Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögek

Főoldal » Középiskola » Matematika
457
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Mekkorák a belső és külső szögek? Az alfa vessző, béta vessző stb. jelöli a külső szöget.
0

a=180-92=88 fok
a'=92 fok
béta=
béta vessző=360-92-25=243 fok
gamma=180-25=155 fok
gamma vessző=25 fok
Módosítva: 6 éve
0