Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
36 kg krumpliból hámozás után tisztán 27 kg krumpli marad főzésre. Hány százaléka hulladék a krumplinak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
36-27=9 kg a hulladék
9/36=1/4=0,25=25 % a hulladék
1