Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
374
7x-12=9x
3x+7=7x-3
9x-4>3x+56
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
7x-12=9x
-12=2x
x=-6

3x+7=7x-3
7=4x-3
10=4x
x=10/4=5/2=2,5

9x-4>3x+56
6x-4>56
6x>60
x>10


1