Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
444
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
d=90 cm
r=45 cm
M=2 m=200 cm
Palást felszíne
A=2rπm=2×45×3,14×200=56520 cm² kell a palásthoz
1

d=90, r=45cm m=2m=200cm
A=,2rnm=2×45×3,14×200=56520cm kel
Módosítva: 6 éve
1