Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
670
Ady Endre 17 évvel volt idősebb Boncza Bertánál(csinkszánál) Házasságkötésük évében életkoruk összege 59 év volt. Hány évesen köttötek házasságot egymással
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Boncza Berta x éves
Ady: x+17 éves
Összesen
2x+17=59
2x=42
x=21
Így Boncza 21 évesen és Ady 38 évesen kötött házasságot
1