Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudna valaki segíteni ebben?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
366
csatolok képet, innen az 1156.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia!
Mindjárt küldöm
0

1156
a,
x=3
b,
x=10
c,
x=12,5
d,
x=24
e,
x=13
f,
x=8
g,
513/19
h,
x=4
i,
x=11
j,
x=14
k,
x=11
l,
x=-3














1