Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elsőfokú egyváltozós egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
500
Mivel egyenlő 3500 Ft
b, 10%-a
c, 22%-a
g, 210%-a
h, 0,2%-a
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
-1

3500 -----100 %
35-----------1%

ebből már minden megvan

350 ---------------------10%
35 szor 22 =770 ----------22%
35 ször 210 = 7350 ------210 %
35 ször 0,2 = 7---------0,2 %
Módosítva: 6 éve
0