Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elsőfokú egyváltozós egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
449
Hány százaléka 240 méternek
b, 60 méter
d, 100 méter
f, 500 méter
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
60 / 240 szorozva 100 = 25 %
100/240 szorozva 100 = 41,7 %
500/240 szorozva 100 = 208,3 %
0

60 / 240 szorozva 100 = 25 %
100/240 szorozva 100 = 41,7 %
500/240 szorozva 100 = 208,3 %
0