Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek számonkérés?Nagyon szeretném ha segítenétek;

Főoldal » Általános iskola » Matematika
415
7×-3÷9-8×+2÷3=×+4÷6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
x= mínusz 1 6-od= 0,16 (a 6-os fölé pontot kell tenni)= mínusz 6 a mínusz 1.en
0

x= mínusz 1 6-od= 0,16 (a 6-os fölé pontot kell tenni)= mínusz 6 a mínusz 1.en
-1

Csatoltam képet.
-1