Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi (SOS)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373
1. Feladat
Derékszögű-e az a háromszög, amelynek oldalai: a) 5cm, 6cm, 7cm. b) 16m, 30m, 34m ?
2. Feladat
Mekkora az átfogó, ha a két befogó hossza: a) a=4cm, b=3cm. b) a=4,5dm, b=2,8dm ?
3. Feladat
Adott az átfogó és az egyik befogó. Mekkora a másik befogó? a) c=15mm, a=8mm, b) c=89cm, b=40cm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. feladat
a, nem
b, igen
2. feladat
a, 5 cm
b, 5,3 dm
3. feladat
a,
b=12,689 mm
b,
b=79,505 cm
0