Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem segítsen valaki?;Egyenletek,számonkérés.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
376
5×:12+3×:8+×:4+3×:2=2×:3+1 7×-3:9-8×+2:3=×+4:6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x= mínusz 920 533-ad kerekítve: mínusz 1,72608
0