Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
2. Négy kék, három fekete, két piros és egy zöld toll közül (visszatevés nélkül)
véletlenszerűen kiválasztunk kettőt. Mennyi annak a valószínűsége, hogy mindkét toll
piros lesz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
feltételes valsz

első piros és második piros =
2/10 szer 1/29 = 1/145
először a 10 db-ból 2 piros van=
utána már csak 29 db maradt és abból egy piros
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
-1