Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt nem tudtam leírni gépen!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
366
Csatoltam a képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3.
x= 8 15-öd = 0,53 (a 3-as fölött pont van)

4.
x= mívusz 30 37-ed = 0,810 (a 8 és a 0 fölött pont van)
0