Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A)
7x-12=9x
7x-9x=12
-2x=12
x=-6

B)
3x+7=7x-3
3x-7x=-3-7
-4x=-10
x=2,5

C)
9x-4>3x+56+4
9x-3x>56+4
6x>60
x>10

1