Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
311
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A kettes feladatot nem tudom, viszont remélem hogy az első feladat megoldásával is tudtam segíteni:
352:(7+5•5)=11 1 db kivi=11ft
352-(7•11)=275
275:5=55 1db mangó=55ft
0