Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 7.osztály !!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
339
A "b" feladat megoldása kéne. Az "a" már kész dolgozathoz kell szóval kéne a segítség.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=F·s=20000·500=10000000J
P=W/t=10000000/600=16666,6W=16,6kW
(az időt át kellett másodpercbe számolni!)
0