Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró

Főoldal » Általános iskola » Matematika
526
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1a) a=34 fok B=89fok
B) a=60 fok, B=112fok
C) a=43 fok B=137 fok

2. T= (a*m)/2
a=0,4dm = 4 cm
m= 50mm= 5cm
T=(5*4)/2= 10 cm²

3. Kerület: 4*2+5,6= 13,6 cm
Terület: (4*4)/2= 8cm²


0