Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Olvadás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
462
11 kg 0 fokos jég megolvasztásához mennyi energiára van szükség?(képlet,számolás,művelet)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Nekem más jött ki:
Lo = 333,7 kJ/kg
m = 11 kg
Q = ?
-------------
Q = Lo · m
Q = 333,7 kJ/kg · 11 kg
Q = 3 670,7 kJ = 3 670 700 J
Módosítva: 6 éve
0